WE ONLY PART TO MEET AGAIN!!

 

Lieve gasten,

Op zondag 13 september sloten we definitief de deuren van Summer Josephine’s na een volledige uitverkochte “Breakfast & Beats”-sessie. Het werd een speciale dag, zoals we ze wel vaker beleefden deze zomer, temeer door uw enthousiasme. Het werd opnieuw één groot feest!

Wij kijken alvast met een warm hart terug op de afgelopen 3 maanden. Want na de succesvolle start van Summer Josephine’s in 2014 kende ook deze tweede editie ongekende hoogten. In groten getale mochten wij u verwelkomen en verwennen met DJ’s, liveoptredens, yogasessies, een art & craft market, Holy Smoke BBQ-sessies én - niet onbelangrijk - onze heerlijke zomerse food & drinks.

Het grote succes van Josephine’s en haar zomerversie, Summer Josephine’s, geeft ons extra energie voor ons nakende project:
The Dirty Rabbit. Dit zal zijn deuren openen op de oude locatie van Josephine’s, te Gentplaats 1. En met deze informatie zult u het voorlopig moeten stellen … Maar u kan er zeker van zijn: we’ll take you by surprise!

Nieuwsgierig? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze uitspattingen … Wij kijken er alvast naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen in oktober.